Aktuálně

Jan Horník Jan Horník

K tomu mlčet nelze!

21. leden, 2021

Jan Horník se neobvykle ostře (viz. níže) vyjádřil k rozhodnutí Poslanecké sněmovny o povinném podílu domácích potravin v prodejích supermarketů.

“Včerejší schválení povinného podílu českých potravin prodaných v obchodech s plochou větší než 400 metrů čtverečních Sněmovnou si zaslouží jediné... V Senátu ZAMÍTNOUT, protože v tomto hnoji nemá cenu se přehrabovat.”

Později téma okomentoval ještě takto:

"Novináři píší o zatmění mozků poslanců při včerejším schvalování potravinového paskvilu stejně jako u daňového balíčku. Bohužel toto zatmění mělo u DB i mnoho senátorů. Ve skutečnosti se ale obávám, že to je ještě horší. Bureš s opomíjeným ministrem zemědělstvím Tomanem jsou ve střetu zájmu jako prase. A co? Nic. Je to průser. Je to druhé Gottwaldovo sofistikovanější znárodnění. S jídlem roste chuť a tak Bureš s Tomanem ovládnou naše žaludky. Mobilní aplikace nakupování „Bez Babiše“ ztratí zcela význam. To, co schválili poslanci, už fakt není k smíchu. Jde o kompletní vymytí našich mozků. Jednou mi jeden komunista řekl: Chceš žrát, tak drž hubu! Nedržel jsem ji tehdy a nebudu ji držet ani nyní."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 









 

 

Jsem také na facebooku